Obsazení nových Želv Ninja je konečně kompletní

Vydáno: 26.03.2013 13:36 - Amaya Tomanová | foto: facebook tvůrce

Zatímco část filmových fanoušků vedla vášnivé debaty na téma, zda svět vůbec potřebuje nové celovečerní "Želvy Ninja", tvůrci se věnovali výběru představitelů čtveřice hlavních hrdinů. Koho tedy nakonec ve filmu uvidíme?
Reboot filmové adaptace kresleného seriálu Ninja Turtles začíná dostávat čím dá zřetelnější rozměry. Základ - čtveřici představitelů hlavních hrdinů - již tvůrci maji. Jako první byl oficiálně potvrzen Alan Ritchson pro roli Rafaela, tento týden následovali Pete Ploszek jako Leonardo, Jeremy Howard coby Donatello a Noel Fisher jako Michelangelo.
Rozhodně nejde o žádné profláklé filmové hvězdy, ale Kanaďan Noel Fisher si střihl roli v Twilightu, Světové invazi a v několika seriálech a Jeremy Howard se objevil v seriálech Chirurgové nebo například Breaking Bad.
Obsazení filmu Želvy Ninja
Oproti předchozí želví trilogii nemáme čekat herce narvané v kostýmech, které jako by byly vypůjčené z laciného zábavního parku, ale spíše triky nabitou dobrodružně-akční podívanou, vytvořenou s pomocí motion capture.
Ninja Turtles mají premiéru naplánovanou na červen roku 2014, ve filmu by se měla objevit i Megan Fox, Jonathan Liebesman potvrdil loňské dohady o své úloze režiséra.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • (Jakub Rsnbrgr, 27.03.2013 02:26) Reagovat

    "Reboot filmové adaptace kresleného seriálu Ninja Turtles " není to původně comics? miluju, když lidi vědí o čem píšou na informativní server

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY