Ryan Gosling na čas končí s herectvím

Vydáno: 25.03.2013 10:04 - Simona Knotková | foto: StudioCanal

Následující zpráva nejspíš bude stát spoustu papírových kapesníčků především ženskou část fanouškovské obce. Jejich idol, jeden z největších hollywodských talentů dnešní scény Ryan Gosling, hlásí pauzu.
Dvaatřicetiletý herec Ryan Gosling byl v posledních letech stálicí na velkých plátnech. Vedle George Clooneyho si například střihl hlavní roli v politickém dramatu Den zrady a nezapomenutelnou se stala jeho postava Řidiče v Drive. Z četnosti filmových nabídek už ale nemá takovou radost sám hlavní aktér.
V rozhovoru pro server The Huffington Post oznámil, že si dává s hraním na nějaký čas pauzu a spíše se teď zaměří na režírování. "Hrál jsem už v tolika filmech, že jsem začal ztrácet přehled o tom, co vůbec dělám. Myslím, že je dobré vzít si pauzu a přehodnotit, co dělám a jak to dělám. Předpokládám, že přestávku ode mě potřebuje i publikum. Táhnout celý film je strašně náročné. Není to zrovna moje oblíbená práce."
Poněkud bizarní se zdá být služba, s kterou po tomto oznámení přišla britská stránka Blinkbox nabízející za poplatky filmy. Ta totiž přišla s takzvanou "The Gosline", jakousi linkou důvěry, která po zavolání nešťastným a zhrzeným fanouškům na uklidnění přehraje některou z Goslingových filmových hlášek.
Smutnit je ale ještě předčasné. Stále je před námi krimi Only God Forgives a stejně tak se Gosling objeví také v novince Terrence Malicka. Nesmíme ani zapomenout na jeho režijní debut, který by svou premiéru měl mít v příštím roce.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • (Vít Pěnkava, 25.03.2013 15:42) Reagovat

    Gosline může být docela sranda, to by u nás mohli zavést kluci z Čelistí.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY