Hugh Jackman a další vážnější role?

Vydáno: 19.03.2013 15:03 - Simona Knotková | foto: Universal Pictures

Charismatický Hugh Jackman má za sebou perný rok, který byl završen Zlatým Glóbem za ztvárnění Jean Valjeana v muzikálu Bídníci. Kde ho budeme moci vidět v budoucnu?
Australského herce Hugha Jackmana v poslední době zaměstnávají hlavně jeho "x-menovské" povinnosti. Nedávno pro Jamese Mangolda v Japonsku natáčel The Wolverina, snímek volně navazující na X-Men: Poslední vzdor. Poté, co dotočí Prisoners kanadského režiséra Denise Villeneuvea, opět nasadí své drápy, aby se po boku dalších znovu objevil na mutantské půdě v X-Men: Days of Future Past.
Následné působiště herce, který byl letos za svou roli v muzikálu Bídnících nominován na Oscara? Nově je jeho jméno zmiňováno ve spojitosti s připravovanou adaptací Six Years, románu amerického spisovatele Harlana Cobena. Ten vychází v jeho domovské zemi teprve v těchto dnech. Protože je ale Coben převážně autorem bestsellerů, Paramount jistě nemá starosti, že by i jeho nejnovější příběh neměl mít úspěch. O adaptaci s Jackmanem v první lajně to platí dvojnásob.
Jeho hrdinu Jakea v Six Years opustí přítelkyně kvůli jinému muži. Když se mu po šesti letech dostane do rukou oznámení o mužově smrti, rozhodne se, že pohřeb navštíví a možná se tak znovu setká svou osudovou lásku. Jaké bude jeho překvapení, když vdovou bude úplně jiná žena...
O Cobenově stylu psaní vám může napovědět francouzské krimi Nikomu to neříkej natočené podle knížky Nikomu ani slovo. Six Years by měl do produkce vstoupit už brzy. Studio je na lovu po tom správném scenáristovi a režisérovi.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY