Natáčení nové Godzilly bylo odstartováno

Vydáno: 19.03.2013 09:56 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Konec dobrý, všechno dobré. První klapka remaku Godzilly konečně padla v těchto dnech. Jaká herecká jména nás čekají v obsazení a co o snímku řekl režisér Gareth Edwards?
Už se zdálo, že novému zpracování klasického monster snímku Godzilla snad ani nebylo předurčeno vzniknout. Delší dobu plánovaný projekt měnil scenáristy jako na běžícím pásu, a když už se zdálo, že by se tento podstatný problém měl dočkat svého vyřešení, zase se naskytly potíže s producenty.
Datum premiéry každopádně bylo už dávno na stole, a tak studia Warner Bros. a Legendary Pictures zmobilizovala všechny své síly, vyměnila producenty, dala se do kompletování hereckého obsazení a konečně nechala Franka Darabonta, aby dal vzniknout finální podobě scénáře. A výsledek se dostavil. Na začátku tohoto týdne v kanadském Vancouveru film konečně vstoupil do produkce.
Jaké podoby se od posledního kousku Rolanda Emmericha z roku 1998 dočkáme tentokrát? Dle slov britského režiséra Garetha Edwardse (Monsters) se "nebude jednat o sci-fi. Bude to velmi realistický film, ve kterém bude klíčovou otázka, jak by to vypadalo, kdyby se to všechno skutečně stalo?"
Pravděpodobně hlavním tahounem by v herecké sestavě měl být "Nářez" Aaron Johnson. Dále se můžete těšit na Elizabeth Olsen, Juliette Binoche, Davida Strathairna, Bryana Cranstona a nejnověji také na Kena Watanabeho.
Do českých kin destrukční síla Godzilly dorazí 15. května 2014.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY