Star Trek: Do temnoty přiletěl s novým teaserem

Vydáno: 09.03.2013 19:58 - Martin Bubrín | foto: Paramount Pictures

Kampaň napjatě očekávaného sequelu Star Treku pokračuje. J.J. Abrams odhaluje již druhý teaser svého sci-fi a ukazuje v něm více akce a humoru, který v předchozích upoutávkách víceméně chyběl.
Ještě před regulérním trailerem nám J.J. Abrams a spol. přinášejí kýžené ujištění, že Star Trek: Do temnoty nebude jen smrtelně vážně se beroucí osudová podívaná. "Prometheovské" hučení a voice-over Benedicta Cumberbatche je fuč, nyní ho střídá větší důraz na dialogovou stránku věci a také odhalování dalších, dosud neviděných střípků akce.
Zkrátka je stále na co navnazovat. Odlehčenější tón druhého teaseru tlačí tuhle blockbusterovou událost k mnohem dobrodružnější podívané, ve které je znát i jistý náznak humoru a nadsázky - jako třeba počáteční útěk před "domorodci" nebo vtipný moment se Simonem Peggem. Výsledek tak svým pojetím opět více začíná připomínat vyváženou a inteligentní jedničku.
Potěší také i nové záběry akčních scén, kde můžeme být svědky dramatického seskakování do sopky nebo honiček vesmírných korábů. Ty právě ne nadarmo připomenou kamerové průlety tak známé ze Star Wars, hlavně z Impéria - Abrams tak potvrzuje, že lepšího člověka si Disney na Epizodu VII opravdu nemohlo vybrat. Každopádně, tahle necelá minutka a půl je dalším parádní ujištění toho, že červen je ještě zatraceně daleko...
Teaser můžete zhlédnout níže. V galerii také najdete nový plakát k filmu.

Originální teaser #2 filmu Star Trek: Do temnoty


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • (Zbyněk Slívka, 10.03.2013 08:47) Reagovat

    Džejdžejovi přeju enormní kasovní úspěch, protože má na to vytvořit nejlepší scifi ságu ever. S hereckým týmem, který se znovu sešel není co řešit.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY