Seriálového Hannibala začne AXN vysílat v dubnu

Vydáno: 11.03.2013 08:00 - Simona Knotková | foto: NBC

Příběh o legendárním doktorovi Hannibalovi Lecterovi se zálibou v lidském mase se dočkal i své seriálové podoby. Od dubna ho bude pravidelně uvádět kabelová televize AXN.
Jedna z nejznámějších postav filmového thrilleru Hannibal Lecter se opět dočká své reinkarnace. Vysoce inteligentní, ale kanibalistický psychiatr bude nově hlavní postavou třináctidílného seriálu Hannibal, který vznikl v dílně režiséra Davida Sladea (horor 30 dní dlouhá noc) a scenáristy Bryana Fullera (seriál Hrdinové). Od dubna jej i u nás bude uvádět televize AXN.
V novém příběhu se potkáme se špičkovým detektivem FBI Willem Grahamem (Hughem Dancym). Ten vlastní mimořádnou schopnost profilovat ty nejzvrácenější sériové vrahy. Prací v temném světě vražd ovšem trpí jeho duševní zdraví. A právě v tomto okamžiku přichází na scénu uznávaný psychiatr Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen), aby členovi FBI pomohl. Střet geniálního detektiva s geniálním psychiatrem, potencionálním předmětem jeho vyšetřovací práce, na sebe nenechá dlouho čekat.
V dalších rolích se představí Caroline Dhavernas v roli Grahamovy spolupracovnice Alany Bloom nebo Laurence Fishburne jako jejich společný šéf Jack Crawford.
V USA má seriál Hannibal svou premiéru 4. dubna na stanici NBC. Po ní poputuje se stanicí AXN do více než osmdesáti dalších zemi včetně České republiky. Premiéra u nás a na Slovensku je naplánována na středu 10. dubna ve 22:00.

Originální trailer seriálu Hannibal


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • (Zbyněk Slívka, 11.03.2013 17:26) Reagovat

    Řekněme si to na rovinu, už dlouho jsem se na něco tak netěšil.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY