Reboot Tomb Raidera stále žije

Vydáno: 06.03.2013 14:00 - Simona Knotková | foto: Eidos

Společně s novým herním dílem populárního Tomb Raidera se opět rozhořely debaty o stejně restartované filmové sérii. A co jsme se dozvěděli? Projekt se prý ještě stále může dočkat své realizace.
To bylo v roce 2011 ambiciózních plánů ohledně rebootované adaptace počítačové hry Tom Raider. měl produkovat Graham King, scénář už prý dávno ležel na stole a hotový výsledek měl do kin dorazit letos. Nic vám ovšem neuniklo, k produkci nakonec skutečně vůbec nedošlo a dodnes nemá projekt ani režiséra, ani novou představitelku hlavní role.
S Larou Croft, dříve ztvárňovanou Angelinou Jolie, se ale ještě nelučte. Šance, že ji v blízké době opět uvidíte na plátnech kin, je stále živá. V těchto dnech společnost Crystal Dynamics do světa vypustila také novou hru, z jejíhož prequelového příběhu by právě měl vycházet. Laru v ní uvidíme jako ještě ne tolik schopnou hrdinku, teprve čerstvou absolventku školy, která ztroskotá na pustém ostrově.
Ředitel společnosti Crystal Dynamics Darrell Gallegher k restartu herní i filmové série řekl: "Pro nás i pro GK Studios bylo stejně důležité, aby vznikla kompaktní verze herní franšízy. Stejně jsme také stáli o to, aby film nebyl pokračováním starých dílů. Bude proto vycházet z této nové hry."
Scénář dvojice Hawk Ostby a Mark Fergus (Iron Man) by měl být stále aktuální, i když možná se dočká ještě několika změn. Nám už zbývá jenom nadále doufat a věřit, že jednoho dne se třeba konečně dočkáme výběrového řízení na novou ženskou hrdinku.
Nějaké nápady?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY