Halle Berry se vrací jako Storm v nových X-Menech

Vydáno: 05.03.2013 09:00 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

I kdyby byli X-Men: Days of Future Past propadákem, po herecké stránce to snímek navazující na prequelovou První třídu už teď vyhrál na celé čáře. Plejádu oslňujících jmen doplňuje Halle Berry.
Všichni jsme to už tak nějak tušili, ale přece jenom jsme čekali na oficiální potvrzení od hlavní informační centrály nejnovějších X-Menů. A ten den nadešel. Režisér Bryan Singer na svém Twitteru potvrdil, že na scénu se vrací také Halle Berry, představitelka postavy Storm.
Pojďme si tedy v rychlosti zrekapitulovat (a zkusme přitom neomdlívat) dosavadní hereckou sestavu: Ze staré série se navrací třeba Hugh Jackman, Patrick Stewart, Ian McKellen, Anna Paquin, Ellen Page a nejnověji také Halle Berry.
Z prequelové První třídy své řady neopustili Michael Fassbender, James McAvoy, Jennifer Lawrence nebo Nicholas Hoult. A konečně novými přírůstky je seriálová hvězda Peter Dinklage a nedotknutelný Omar Sy.
Ještě než snímek, ve kterém se tentokrát společně s mutanty budeme pohybovat ve více časových rovinách, vejde do produkce, čeká Singera premiéra jeho Jacka a obrů. Film se potýkal s dlouhým, přes rok trvajícím odkladem. V našich kinech ale konečně debutuje letos, 4. dubna.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY