Stane se Emma Watson Popelkou?

Vydáno: 04.03.2013 16:30 - Simona Knotková | foto: Warner Bros. Pictures

V roli nadměrně chytré mudlovské čarodějnice Hermiony Grangerové ji už (nejspíše) nikdy neuvidíme. Škatulky herečky z pohádkových příběhů se Emma Watson pravděpodobně ale jen tak nezbaví. Disney ji chce do nové Popelky.
Smršť filmových a televizních nabídek zastihla v několika uplynulých týdnech ústřední hereckou trojici z Harryho Pottera. Po Rupertu Grintovi žádaném do pilota připravovaného "superhrdinského" seriálu Super Clyde a Danielu Radcliffovi jako hlavním kandidátovi do role Igora v nové adaptaci Frankensteina, se hledáček studií zase jednou obrátil také na Emmu Watson.
Mladou herečku jsem naposledy mohli vidět v Charlieho malých tajemstvích jako objekt milostné touhy hlavního hrdiny. Na své premiérové uvedení čekají ale i další snímky s jejím jménem v titulcích. Jedná se například o novinku Sofie Coppoly The Bling Ring nebo o Apokalypsu v Hollywoodu, kde si zahrála sama sebe.
Poslední nabídka na angažmá ale přece jenom triumfuje zatím všechny předchozí v její éře bez "potterovských" příběhů. Watson se má se totiž stát Popelkou v nejnovější Disneyho adaptaci. Tvůrci v čele s režisérem Kennethem Branaghem (Thor), náhradníkem za původního Marka Romanka, měli v záloze spoustu jmen. Nakonec se ale rozhodli svou pozornost obrátit na profláklejší Hermionu.
Do kin by Popelka měla dorazit už v příštím roce. Disney s ní pokračuje v sérií nových převyprávění klasických pohádkových námětů, ve kterém jsme už mohli zhlédnout Alenku v říši divů a dále uvidíme Mocného vládce Oze nebo Maleficent.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY