Omar Sy z Nedotknutelných míří k X-Menům

Vydáno: 03.03.2013 14:00 - Amaya Tomanová | foto: Bontonfilm

Režisér nových X-Menů Bryan Singer se zjevně snaží, aby herecké obsazení jeho novinky bylo co nejatraktivnější. Nejnovějším přírůstkem je Omar Sy, představitel Drisse z Nedotknutelných.
Režisér Bryan Singer neustále vylepšuje obsazení chystaného snímku X-Men: Days of Future Past. Není to tak dávno, co angažoval Petera Dinklage, a nyní se po jeho bok zařadil i Omar Sy, který loni exceloval v Nedotknutelných. Světu to oznámil prostřednictvím Twitteru.
Kterou postavu Sy ztvární, je zatím tajemstvím, na sociálních sítích se však rozjíždějí debaty, podle kterých by mohlo jít o Bishopa - mutanta s aboriginskými kořeny. Ten byl po smrti svých rodičů adoptován mužem jménem LeBeau. Bishopa spolu s jeho sestrou Shard vychovávala převážně jejich adoptivní babička, která jim také poskytla ty nejzákladnější informace o mutantech.
Kromě již zmíněného Petera Dinklage se v X-Men: Days of Future Past dále objeví Jennifer Lawrence, Hugh Jackman, Halle Berry či Anna Paquin. Snímek by měl mít premiéru v červenci příštího roku, aktuální Singerův počin Jack a obři přijde do kin již za měsíc.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY