Lesní duch nás vystraší i počtvrté

Vydáno: 02.03.2013 11:06 - Amaya Tomanová | foto: New Line Cinema

Remake hororu Evil Dead z osmdesátých let ještě ani nedorazil na plátna kin a už se objevují zmínky o Evil Dead 4. Skutečně se ho dočkáme? A kdo se ujme scénáře?
Sotva se filmoví fanoušci stačili vzpamatovat z navýsost krvavého traileru Lesního ducha z produkce Sama Raimiho, nechal se režisér původního snímku slyšet, že by rád ve spolupráci se svým bratrem Ivanem v hororové sérii pokračoval natočením Evil Dead 4.
"Velice rád bych natočil Evil Dead 4," svěřil se režisér. "S mým bratrem máme v plánu začít pracovat na scénáři již letos v létě." Zatím není jisté, zda se i tentokrát režie chopí debutující Fede Alvarez nebo zda režisérské křeslo obsadí samotný Raimi. Stejně tak zatím zůstává tajemstvím, zda se i ve "čtyřce" objeví stejná herecká sestava.
Remake hororu z roku 1981 přijde do českých kin v první polovině letošního dubna. V celovečerním debutu Federica Alvareze si zahrají Jane Levy, Shiloh Fernandez, Jessica Lucas, Lou Taylor Pucci a další. Na scénáři se spolu s Raimim a Alvarezem podílela i Diablo Cody, která má na svědomí snímky Juno či Bacha, kouše!.
Zdroj: Slashfilm


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY