Podívejte se na Nicole Kidman jako Grace Kelly

Vydáno: 26.02.2013 13:22 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Zážitky z letošního předávání Oscarů jsou ještě čerstvé, už teď ale můžeme tipovat budoucí možné kandidáty na umístění. Jako solidní adept se například jeví biografie Grace Kelly s Nicole Kidman v hlavní roli.
Již dotočený by měl být životopisný snímek o legendární hollywoodské herečce a později monacké kněžně Grace Kelly Grace of Monaco. Vznikl a poslední post-produkční úpravy ještě stále probíhají pod rukama Oliviera Dahana, francouzského režiséra, který má za sebou už biografii Édith Piaf. Do hlavní role se postavila Nicole Kidman.
Příběh se nejvíce zaměří právě na období, kdy herečka zanechala své umělecké kariéry a v Monaku se provdala za jeho knížete Rainiera III. Konkrétněji poté na období v šedesátých letech, v němž se Kelly snažila ovlivňovat politickou scénu a pomoci svému manželovi se záchranou Monaka.
Data premiér ještě nejsou známa, ale díky prvním vypuštěným fotografiím si konečně můžeme udělat předběžný obrázek filmu. Zatím třeba víme, že Kidman nebude opět vypadat nijak jinak než dokonale. A určitá podoba s herečkou je taky jistě přítomna, posuďte sami.
Vedle australské herečky můžete v obsazení dále očekávat Tima Rotha, Paz Vegu nebo Mila Ventimiglia.
Fotografie si prohlédněte v galerii článku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY