Johnny Depp opět gangsterem

Vydáno: 06.02.2013 09:30 - David Král | foto: Warner Bros.

Gangsterky jsou teď zkrátka cool. Dobře to ví i Johnny Depp, který chce být taky cool. A proto si již brzy v jedné zahraje pod vedením Berryho Levinsona.
Není to zase tak dávno, co se miláček davů Johnny Depp převtělil do legendárního amerického zločince Johna Dillingera v Mannových Veřejných nepřátelích. Jeho soupeření s Christianem Balem se však dočkalo pouze rozporuplných reakcí. Proto si (i nám) zřejmě hodlá spravit chuť v dalším gangsterském projektu Black Mass.
Herec zde ztvární slavného bostonského gaunera Whitey Bulgera - ten si během svého nekalého působení vysloužil status jakéhosi amerického Robina Hooda, jenž dlouhá léta zaujímal přední místo na listině nejhledanějších osob FBI. Dopaden byl až roku 2011 - ve věku osmdesáti jedna let. Režisérské taktovky se ujme oscarový Barry Levinson, scénář pochází z pera Marka Mallouka.
Snímek o Whitey Bulgerovi v současnosti připravuje také kamarádské duo Ben Affleck a Matt Damon. První jmenovaný v pozici režiséra, druhý jako představitel hlavní role. Bez zajímavosti jistě není, že Whitey Bulger byl inspirací pro postavu Franka Costella, jež se objevila již ve Scorseseho Skryté identitě. Role mafiánského kápa se tehdy bravurně zhostil Jack Nicholson.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • (Lukáš Kukula, 07.02.2013 11:26) Reagovat

    Barry Levinson, A jako Anežka

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY