Paul Giamatti se postaví Spider-Manovi jako Rhino

Vydáno: 29.01.2013 09:07 - Martin Bubrín | foto: New Line Cinema

Vypadá to, že The Amazing Spider-Man 2 bude mít více než jednoho záporáka. Po Electrovi, kterého si zahraje Jamie Foxx, se do filmu s největší pravděpodobností podívá také Rhino s tváří Paula Giamattiho.
Že by dvojku The Amazing Spider-Mana postihl Raimiho syndrom? Završení jeho trilogie se, jak víme, potýkalo s velkým počtem postav, které režisér nedokázal ukočírovat v příběhu - proto i ve dvou a půl hodinové stopáži nedokázal nikdo být dostatečně prokreslen na to, aby nebyl pouhou figurkou do počtu. Vypadá to, že Marc Webb bude chtít svým pavoučím pokračováním laťku ještě přeskočit.
Když si to tak vezmeme, tak jednička si vystačila s ústředním zamilovaným párem a jedním záporákem - dvojka by měla obě řady rozšířit. Prvním přírůstkem by se měl stát Paul Giamatti, který nyní vyjednává o roli Rhina, jednoho ze Spideyho nejklasičtějších protivníků. Ten se po Electrovi, jehož ztvární Jamie Foxx, stane už druhým záporákem filmu. Těžko říct, jak do filmu tvůrci zakomponují postavu bývalého sovětského zločince, který ze speciálního bojového obleku získá nadlidskou sílu, rychlost a nezranitelnost. A vyroste mu na hlavě roh.
Druhého nováčka v obsazení ztvární mladá herečka Felicity Jones, o jejíž postavě však tvůrci zatím mlčí. Těžko říct, o jakou roli se bude jednat, když je filmu kromě Petera Parkera (Andrew Garfield) a Gwen Stacy (Emma Stone) obsazena už i Mary-Jane Watson (Shailene Woodley). Že by byl o středoškolského nerda s nízkou sociální inteligencí takový zájem?
The Amazing Spider-Man 2 dorazí do kin už 1. května 2014 a kromě výše zmíněných bude ve filmu důležitou roli i Harry Osborn (Dane DeHaan). Pokud všechna vyjednávání klapnou a obsazení se rozšíří o dva další členy, bude mít režisér co dělat, aby to vše dávalo patřičný smysl. Na druhou stranu vidět Paula Giamattiho v roli agresivního humanoidního nosorožce by mohla být zábava...


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY