Nová coenovka Inside Llewyn Davis má trailer

Vydáno: 24.01.2013 18:46 - Martin Bubrín | foto: StudioCanal

Bratři Coenové se po westernové Opravdové kuráži vrací do filmového světa s biografickým snímkem o folkovém zpěvákovi Llewynu Davisovi. Nakolik je tato látka lákavá ke zpracování se můžete dozvědět z traileru.
Tohle na žádného Oscara nevypadá. Slavné bratrské duo, které předloni neproměnilo ani jednu z deseti nominací u nostalgického westernu Opravdová kuráž, se zřejmě rozhodlo natočit další osobní "malý" film do svého portfolia. Kdybychom vlastně nevěděli, že to točí Coeni, odstřelili bychom Inside Llewyn Davis jako další nezávislou indie, kterých se po festivalech ročně válejí desítky. Ale...
Nečekejte ani žádné tradiční coenovské trademarky jako absurdní zápletku či provařené herecké obličeje. Tohle jede čistě na atmosferickou notu a nabízí nám další pohled do duše hudebníka, jenž "to neměl zrovna lehké". Bob Dylan v soundtracku však poměrně funguje a vůbec, celé to rámování do vybledlého retro looku filmu výrazně prospívá. Ústřední Oscar Isaac sice není kdovíjaký tahoun, ale o výraznou figuru v popředí zde zřejmě nepůjde.
Ve vedlejších rolí je dále k vidění například nepřirozeně dlouhovlasá Carey Mulligan nebo Justin Timberlake, což by mohlo být zárukou alespoň slušného hereckého koncertu. Trailerová práce dost slušná, ale pochybuji, že někoho začne příběh Llewyna Davise zajímat natolik, aby na něj ihned běžel do kina. V nabitosti letošních titulů je vlastně dost možné, že snímek zapadne, podobně jako Seriózní muž...
Trailer můžete zhlédnout na oficiálních stránkách filmu nebo rovnou pod naším článkem. V galerii také najdete oficiální plakát filmu.

Originální trailer filmu Inside Llewyn Davis


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY