Strážci galaxie chtějí do týmu Gordon-Levitta

Vydáno: 03.01.2013 08:40 - Simona Knotková | foto: Marvel

Jako nového Batmana v týmovce Justice League Josepha Gordon-Levitta nakonec bohužel nejspíš neuvidíme. I tak má ale herec stále šanci stát se součástí družstva superhrdinů.
Nová marvelovská týmovka Guardians of the Galaxy má datum své premiéry, stejně jako tvůrce na pozici režiséra. Co jí ale stále schází jsou herci do rolí superhrdinů z různých míst vesmíru, kteří se v ději spojí a budou bojovat o záchranu galaxie.
Hledání se zatím rozběhlo pouze na roli vesmírného policisty Star-Lorda, ústředního vůdce galaktické bandy. Na seznamu pro obsazení tohoto napůl člověka, napůl mimozemšťana byl ještě donedávna Jim Sturgess, herec od listopadu k vidění ve sci-fi spektáklu Toma Tykwera a sourozenců Wachowských Atlas mraků, Zachary Levi, hlavní hvězda seriálu Chuck, a ještě třetí, blíže nekonkretizovaný adept.
Právě v tomto ohledu jsme ale nyní chytřejší. Podle nejnovějších informací by zatím posledním možným kandidátem měl být Joseph Gordon-Levitt. O oblíbeném herci bylo v listopadu spekulováno také v souvislosti s další týmovkou, tentokrát od DC Comics v podobě Justice League. V ní se měl stát tím, který by po Christianovi Balovi převzal netopýři masku Batmana. Zatím ale musíme počítat s tím, že k tomuto spojení nedojde. Herec totiž dohady popřel.
To ovšem jedině znamená, že v cestě ke "strážcům galaxie" mu nic nestojí. Uvidíme, jak se nakonec studio a herci samotní rozhodnou. Gordon-Levitta do té doby můžeme vidět například ve Spielbergově novince Lincoln, kde si zahrál prezidentova syna, Roberta Todda Lincolna. Do českých kin snímek míří 24. ledna.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY