Jaký další film chystá Tarantino?

Vydáno: 29.12.2012 12:37 - Amaya Tomanová | foto: facebook tvůrce

Po dokončení Nespoutaného Djanga nehodlá režisér Quentin Tarantino odpočívat, naopak má v plánu pokračovat s kontroverzními tématy. Námět příštího snímku si vypůjčil z původního scénáře Hanebných panchartů.
Quentinu Tarantinovi se kontroverzní témata zjevně hodně zamlouvají. V Nespoutaném Djangovi si vzal na paškál problematiku otroctví, nyní by se rád vrátil v čase do dob druhé světové války. Děj snímku s názvem Killer Crow bude inspirovaný příběhem, který měl původně figurovat v Hanebných panchartech. Vypráví o skupině afroamerických dezertérů na válečné stezce do Švýcarska.
"Původní nápad byl natočit tento drobnější příběh coby součást jednoho velkého příběhu v rámci Hanebných panchartů," říká režisér a dodává, že zápletka s partou černých vojáků, které podrazila americká armáda, byla nakonec z filmu vyškrtnuta. Scénář je již z větší části napsán a Tarantino je pevně rozhodnutý film realizovat. Spolu s Pancharty a Nespoutaným Djangem tak vytvoří osobitou tarantinovsky historickou trilogii.
Česká premiéra Tarantinovy novinky Nespoutaný Django se odehraje 17. ledna, čekání si můžete zkrátit zhlédnutím říjnového traileru.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY