Pacific Rim 2 už se chystá

Vydáno: 05.12.2012 10:33 - Amaya Tomanová | foto: Warner Bros.

Doba je rychlá, diváci nenasytní, filmový průmysl nelítostný - a sequely táhnou. Není proto až zas tak velikým překvapením, že zpráva o sequelu Pacific Rim spatřila světlo světa ještě před premiérou původního snímku.
Propagační kampaň velkolepé sci-fi Pacific Rim Guillerma del Tora teprve nedávno odstartovala a samotný snímek ještě na plátna kin nedorazil, společnosti Legendary Entertainment to však nebrání v postupném zahájení prací na sequelu.
Guillermo del Toro se v jednom z listopadových rozhovorů nechal slyšet, že s Travisem Beachamem již probírali možnosti pokračování soubojů monster a robotů. Od včerejška je účast obou jmenovaných coby scenáristů sequelu oficiálně potvrzena. Studio Legendary se tak po vzoru tvůrců Spider-Mana, Green Lanterna či Pařby ve Vegas rozhodlo pracovat na pokračování ještě před premiérou původního snímku navzdory absenci ohlasů od diváků či filmových kritiků.
Zatím není jisté, zda bude del Toro zároveň i režisérem sequelu. Podle svých vlastních slov by byl rád, kdyby se jeho příští počin pohyboval v jiných žánrových vodách než je sci-fi. Podle některých odhadů by mohlo jít o Crimson Peak, hororový příběh prokletého domu, jehož natáčení je naplánováno na příští rok.
Bude-li Pacific Rim skutečně tak velkolepý, jak tomu napovídají nedávno zveřejněná videa, lze očekávat nejen divácký úspěch, ale nejspíš i návrat Guillerma del Tora do režijního křesla.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY