Kdo si zahraje novou Popelku?

Vydáno: 01.12.2012 13:00 - Amaya Tomanová | foto: Universal Pictures

Práce na nejnovější adaptaci Popelky v režii Marka Romaneka se dávají do pohybu čím dál rychleji. Macecha je již téměř jistá, nyní se blíže podíváme na kandidátky na hlavní roli...
O tom, kdo si v nové adaptaci Popelky z produkce studia Disney zahraje macechu, je téměř rozhodnuto. S hledáním nejvhodnější adeptky na roli hlavní hrdinky si dávají filmaři o něco více na čas, jména nejpravděpodobnějších kandidátek však již známe. Ve hře je Saoirse Ronan, Gabriella Wilde a Alicia Vikander.
Prvně jmenovanou jistě nebude zapotřebí nijak podrobněji představovat. Američanka irského původu Saoirse Ronan se nám do povědomí zapsala především v loňské Hanně, s přehledem by však jistě zvládla i naprosto odlišnou roli - dokázala to již ve svých třinácti letech ve filmu Pokání, kde si zahrála postavu Briony Tallis.
Gabriellu Wilde si možná pamatujete jako Constance ze Tří mušketýrů. Prozatímní herecká kariéra této půvabné plavovlásky britského původu není příliš rozsáhlá, co se počtu snímků týče, rozhodně to však herečku neškatulkuje do jedné jediné kolonky - sahá totiž od teen komedie St. Trinian's 2: The Legend Of Fritton's Gold přes epizodní roličku upírky v seriálu Doctor Who až po nedávno dokončenou adaptaci Carrie Stephena Kinga.
Pokud roli Popelky dostane Švédka Alicia Vikander, bude mít v kalendáři nepochybně napilno. Po Královské aféře se objeví i v Anně Karenině v roli Kitty, nedávno dokončila snímek a momentálně dotáčí drama Hotell.
O půvabu adeptek na Popelku není rozhodně nejmenších pochyb. Studio má s filmem zjevně velkolepé plány a nijak se netají tím, že by mu přálo minimálně stejný kasovní úspěch, jaký sklidila Alenka v říši divů. Jste na novou Popelku zvědaví, nebo zastáváte názor, že pohádkových adaptací a předělávek již bylo více než dost? A kterou ze tří jmenovaných kandidátek byste v hlavní roli nejraději viděli?
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY