Iron Man 3 přichází se čtyřmi novými fotografiemi

Vydáno: 30.11.2012 10:30 - Amaya Tomanová | foto: Marvel

Natáčení třetího Iron Mana běží na plné obrátky a spolu s ním i propagační kampaň. Dnes se můžeme podívat, jak to ve filmu bude slušet Robertu Downeymu Jr. nebo Rebecce Hall.
V nejnovější várce fotografií si kromě brnění hlavní postavy a jejího parťáka Iron Patriota můžeme prohlédnout "civilního" Roberta Downeyho Jr. nebo Rebeccu Hall. Ta ve filmu ztvární doktorku Mayu Hansen, vývojářku společnosti FuturePharm.
Podle teaseru zveřejněného minulý měsíc to vypadá, že třetí Iron Man zvážní a bude o něco temnější. Oficiální text distributora slibuje podívanou bohatou nejen na akční scény, ale i na děj. Hlavní hrdina tentokrát bude muset čelit velmi silnému nepříteli, který jej připraví téměř o vše. Jeho cesta za nalezením spravedlnosti a odplaty bude těžkou zkouškou vůle, zkušeností i nadpřirozených schopností. Nalezne Tony Stark konečně odpověď na otázku, jakou roli při jeho činech vlastně hraje jeho brnění? Je oblek jeho součástí, nebo je naopak on pouhou součástí svého obleku?
Pro pořádek si zopakujme, že Iron Man 3 má premiéru začátkem května příštího roku a vedle Roberta Downeyho Jr. ve filmu uvidíme například Dona Cheadlea, Gwyneth Paltrow, Jona Favreaua či Guye Pearce.
Fotografie si můžete prohlédnout ve fotogalerii k článku.
Zdroj: Collider



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY