Kdo bude nový Harry Osborn ve dvojce Spider-Mana?

Vydáno: 16.11.2012 09:02 - Simona Knotková | foto: Sony Pictures

Natáčení sequelu rebootovaného Spider-Mana se blíží, produkční tým nabírá obsazení. Aktuálně například hledá vhodného představitele Harryho Osborna, kterého v sérii Sama Raimiho ztvárnil James Franco.
Jak je nám už známo, The Amazing Spider-Man mezi nás zavítá i podruhé. Restartovaná série v režii Marca Webba by se kromě známých tváří, jako Andrewa Garfielda v roli Petera Parkera, pavoučího muže, a jeho lásky Gwen Stacy ztvárněné Emmou Stone, měla vrátit i s několika novými tvářemi.
První z nich má být Shailene Woodley (Děti moje) v roli Mary-Jane (v předešlé trilogii ztvárněné Kirsten Dunst). Nepřijdeme samozřejmě ani o úhlavního padoucha - tentokrát jím bude elektřinu metající Electro a žhavým kandidátem na tuto postavu je Jamie Foxx. Do děje ve dvojce vstoupí ale také nejlepší Peterův kamarád Harry Osborn - právě pro tuto roli se tvůrci již rozhlížejí po vhodném představiteli. A podobně jako s postavou Mary-Jane, i tady v jejich hledáčku aspirují ne moc profláklá jména.
V seznamu jsou zatím tito tři pánové: Alden Ehrenreich, který se nám na začátku příštího roku ukáže v Nádherných bytostech, Brady Corbet, známý jako jeden z grázlů ve Funny Games U.S., a Dane DeHaan, herecký objev z found-footage Kroniky Joshe Tranka.
Právě posledně jmenovaný má k podepsání smlouvy patrně i nejblíže. Postava Harryho byla původně napsaná jako typické macho ze školního sportovního týmu, ale nakonec se tvůrci rozhodli ho vykreslit jako o něco komplikovanější a temnější charakter. A DeHaan v Kronice dokázal, že přesně tuto parketu ovládá hravě.
Rozhodnutí čekejte brzy, natáčení se má rozběhnout příští rok.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY