Gangster Squad přichází s novým plakátem

Vydáno: 11.11.2012 17:30 - Amaya Tomanová | foto: Warner Bros.

Snímek Gangster Squad: Lovci mafie působí čím dál lákavěji. Tvůrci gangsterky, laděné do noir stylu čtyřicátých let, nám tentokrát servírují nový banner.
Přestože trailer k novince Rubena Fleischera vyvolal v části veřejnosti kvůli své kombinaci retro stylu, moderních klipovitých střihů a netypicky zběsilému hudebnímu doprovodu mírně rozporuplné reakce, stále je chystaný snímek přijímán spíše s kladným očekáváním.
Jisté obavy panují ohledně ohlášeného vystřižení přestřelky v kině, jímž tvůrci reagovali na denverskou tragédii při premiéře nového Batmana. Chybějící scéna možná ubere snímku na akčnosti, stylovost však jistě zůstane zachována - ta čiší jak z traileru, tak z dosud zveřejněných plakátů.
Nejnovější banner nás písmem, charakteristickým pro filmové plakáty z éry čtyřicátých a padesátých let, informuje o tom, že ústřední trojici "tak trochu jiných policajtů" chybějí nejen jména a odznaky, ale především slitování. Dominuje mu portrét mafiánského bosse v podání Seana Penna, od jehož nadvlády se trojka neohrožených policistů v podání Emmy Stone, Ryana Goslinga a Joshe Brolina pokusí vyčistit město jednou provždy.
Na Lovce mafie se můžeme těšit již v lednu, nejnovější banner naleznete ve fotogalerii k článku.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY