David Yates se pustí do Tarzana

Vydáno: 09.11.2012 09:34 - Amaya Tomanová | foto: Magic Box

Od mladého čaroděje k synovi džungle - tak bude vypadat v nejbližších měsících režisérská cesta Davida Yatese. Na koho se v adaptaci díla E. R. Burroughse můžeme těšit?
Britský režisér David Yates si po dokončení posledního Harryho Pottera dával nějaký čas na rozmyšlenou, co se nových projektů týče. V hledáčku měl mimo jiné adaptaci Tarzana, které se původně měl ujmout Craig Brewer. Nakonec se pro ni definitivně rozhodl a nyní pátrá, koho do nového snímku obsadí.
V rámci hledání hlavích představitelů absolvoval režisér schůzku například s Henrym Cavillem, Charliem Hunnamem či Alexanderem Skarsgårdem. Studio Warner Bros., pod jehož křídly by se měl nový projekt zrodit, se zajímá i o Toma "Banea" Hardyho.
Posledně jmenovaný s Yatesem momentálně spolupracuje na gangsterce Cicero, vyprávějící příběh mafiánské legendy Al Caponeho. O tom, jakou podobu by plánovaný Tarzan měl mít, zatím studio mlčí, počkejme si tedy na další novinky. Hardyho v nejbližší době čeká adaptace divadelní hry The Long Red Road, na plátnech kin by měl zdolávat i Mount Everest.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY