Kristen Stewart podvádí s Benem Affleckem

Vydáno: 05.11.2012 14:55 - Simona Knotková | foto: Summit Entertainment

Příští týden herečku Kristen Stewart naposledy uvidíme v upíří sáze Twilight. Jedním z jejích dalších projektů může být třeba komedie o dvou podvodnících, kterou by měl společně s ní táhnout Ben Affleck.
Tvůrci stojící například za romantickou komedií Bláznivá, zatracená láska, Glenn Ficarra a John Requa, chystají další plodnou spolupráci. Společně napsali a pro Warner Bros. natočí komedii Focus.
V hlavní ženské roli by se měla objevit právě dvaadvacetiletá Kristen Stewart, kterou jsme u nás v kinech naposledy mohli vidět v pohádkové fantasy Sněhurka a lovec. Ve Focusu by se stala začínající podvodnicí, zaučující se u zkušenějšího Bena Afflecka. Na programu je samozřejmě i milostné vzplanutí obou protagonistů
Do rolí bylo původně zvažováno duo Emma Stone a Ryan Gosling, které se osvědčilo právě v Bláznivé, zatracené lásce. Spojení Stewart a Afflecka ale také může dopadnout zajímavě.
Rozjezd natáčení je naplánován na příští rok. Do té doby si můžete na Stewart zajít na promítání druhé části Rozbřesku, završení již zmiňované upíří série. Affleck se pak v listopadu objeví ve své vlastní novince, politickém thrilleru Argo.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY