Překoná Ryan Reynolds rychlostní rekord?

Vydáno: 15.10.2012 09:11 - Dominik Dolejš | foto: Warner Bros. Pictures

Režisér Iron Mana Jon Favreau bude natáčet nový film z prostředí automobilových závodů Battle For Bonneville. V čele hereckého obsazení se objeví Ryan Reynolds.
Vedle připravovaného snímku Rona Howarda Rush se brzy začne natáčet další film z prostředí automobilových závodů, který čerpá příběh ze skutečných událostí. Bude jím Battle For Bonneville. Režie se ujme tvůrce obou dílů Iron Mana Jon Favreau. Ten je známý českým divákům i jako Moničin přítel Pete ze seriálu Přátelé.
Art a Walt Arfonsovi byli nevlastní bratři, automobiloví závodníci a velcí rivalové. Battle For Bonneville bude vyprávět příběh o jejich životě a především o jejich pokusech o překonání rychlostního rekordu na solných pláních v Utahu. Pod scénářem by měl být podepsán Dan Gilroy, autor scénáře k filmu Bourneův odkaz
Do jedné ze dvou hlavních rolí byla obsazena hvězda komiksového blockbusteru Green Lantern Ryan Reynolds. Ten je momentálně v Hollywoodu na roztrhání a pracuje na několika projektech najednou. Není tudíž divu, že začátek natáčení je závislý na tom, kdy dotočí připravované snímky Big Eyes a Queen Of The Night.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY