Trierova nymfomanka obsadí i Umu Thurman

Vydáno: 11.10.2012 10:00 - Dominik Dolejš | foto: Magnolia Pictures

Uma Thurman se stala další obětí Larse von Triera. Vedle Charlotte Gainsbourg se objeví v jeho připravovaném dvoudílném erotickém eposu Nymphomaniac.
Dánský režijní mág Lars von Trier natáčí další filmové dílo. Pokud jeho kontroverzní Antikrist vyvolal obrovské diskuze o tom, kam až filmař může zajít, pak je jisté, že Nymphomaniac je jeho odpovědí.
Může zajít mnohem dál. Jak jsme vás informovali ke konci srpna, Shia LaBeouf například v rozhovoru uvedl, že režisér po hercích chce, aby před kamerou opravdu souložili. Názor si na to udělejte sami. Je však jasné, že se Trier dostává na pomyslnou hranici mezi filmem pro veřejnost a pornografií. Asi i z toho důvodu přislíbil dvě verze - jednu určenou pro kina a druhou, která bude obývat DVD přehrávače v nočních hodinách.
Samotný příběh bude vyprávět o nymfomance ztvárněné Charlotte Gainsbourg, kterou jedné noci najde starý mládenec Stellan Skarsgård zmlácenou v uličce. Vezme ji do svého domu, kde ji léčí, zatímco se dozvídá o jejím životě plném erotických dobrodružství. Zní to jako levná erotická linka, ale je jasné, že v Trierově podání se nám dostane nezapomenutelného zážitku.
Natáčení nyní probíhá v okolí Kolína nad Rýnem a součástí hereckého ansámblu se podle nejnovějších informací stala i Uma Thurman. Vedle již zmíněného Skarsgårda, LaBeoufa a režisérovy oblíbenkyně Charlotte Gainsbourg je na place také Jamie Bell, Connie Nielsen a Christian Slater.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • (Pavel Jirsa, 10.02.2013 19:17) Reagovat

    na to se těšim..

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY