Podívejte se na nové fotografie z Hitchcocka

Vydáno: 09.10.2012 09:02 - Martin Bubrín | foto: Fox Searchlight Pictures

Milovníci filmů Alfreda Hitchcocka a obzvláště filmu Psycho si zajisté příští rok přijdou na své. Na nejnovějších fotografiích se představuje například Scarlett Johannson jako Janet Leigh.
Nedávno se na internetu objevil první plakát filmu Hitchcock, kde se Anthony Hopkins skoro k nerozeznání proměnil v mistra napětí Alfreda Hitchcocka. Snímek debutujícího Sachy Gervasiho, jenž bude popisovat složité natáčení filmu Psycho a také režisérův vztah s manželkou, nyní odhalil čtyři nové fotografie.
Na těch se poprvé představují další postavy z filmu. Snímky ukazují Hitchcockovu manželku Almu Reville v podání Helen Mirren, ikonickou pózu Janet Leigh, kterou hraje Scarlett Johansson, nebo Jamese D'Arcyho, jenž ztvární Anthonyho Perkinse a Normana Batese zároveň. Můžeme vidět, že tvůrci filmu se snaží o naprostou dobovou věrohodnost. Poslední fotografie opět obsahuje Anthonyho Hopkinse, tentokrát zabraného z profilu.
Hitchcock dorazí do amerických kin již 23. listopadu, v Evropě si však budeme muset počkat až do 7. února příštího roku, abychom viděli, jak se tvůrci vypořádali s filmem, který jistě vyvolává nejen v mnoha filmových fanoušcích velká očekávání.
Fotografie si můžete prohlédnout v galerii nad článkem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY