Christian Bale opět spojí síly s režisérem Fightera

Vydáno: 06.10.2012 20:34 - Dominik Dolejš | foto: Warner Bros. Entertainment Inc.

Filmový Batman Christian Bale se přidává po bok Jeremyho Rennera k novému projektu režiséra Davida O. Russella, autora oscarového Fightera. O co půjde tentokrát?
Když něco funguje, tak proč to měnit? Stejného názoru je i studio Annapurna Pictures, které produkuje nový film režiséra Davida O. Russella. Ten uspěl dva roky nazpět se sportovním dramatem Fighter, které získalo dva Oscary. A jedním z oceněných byl i Christian Bale, pro kterého to byla soška první, ač všichni víme, že například za takového Mechanika by si ji jistě již před lety zasloužil.
Ze druhé filmové spolupráce těchto dvou oceňovaných pánů by měl vzejít snímek, který rozhodně nešetří na obsazení. Vedle zatím posledního protagonisty Batmana by se měl ukázat Jeremy Renner, známý jako Hawkeye z Avengers, Všemocný Bradley Cooper a Amy Adams, kterou byste mohli znát také z již zmiňovaného Fightera.
Bale se objeví v hlavní roli jako podvodný umělec, který se se svou dívkou zaplete s ambiciózním agentem FBI. Ten bude, v podání Coopera, nutit oba k podvodným akcím proti zlým gangsterům a nečestným politikům, přičemž jednoho z těch nejvyšších si střihne nástupce Bournea Renner. Rozhodně je na co se těšit.
Zda Russell naše očekávání naplní, zjistíme na konci příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY