Danielu Radcliffovi narostly rohy

Vydáno: 03.10.2012 16:00 - Simona Knotková | foto: EEAP

Teprve v těchto dnech se v kanadském Vancouveru rozeběhlo natáčení románu Joea Hilla s českým titulem Rohy. Už teď si můžete prohlédnout ďábelského hlavního protagonistu s tváří Daniela Radcliffa.
O filmové adaptaci románu Rohy amerického spisovatele Joea Hilla, jinak také syna známějšího Stephena Kinga, jsme vás poprvé informovali na konci minulého roku. Od té doby se několik věcí změnilo. Třeba že v roli hlavního hrdiny neuvidíme Shiu LaBeoufa, ale Daniela Radcliffa.
Toho si můžete prohlédnout i na první exkluzivní fotografii vypuštěné z natáčení, a to společně s jeho jedinečnou rekvizitou, dvěma rohy. Zda s nimi vypadá dostatečně ďábelsky, posuďte sami. Příběh za vidění ale rozhodně stát bude: hrdina Ig Perrish, toho času obviněný z vraždy své bývalé přítelkyně, se jednoho dne probouzí nejen s velkou kocovinou, ale i dvěma výčnělky na hlavě. Tajemná síla z nich vyzařující pak nutí všechny z jeho okolí mluvit pravdu a sdělovat mu své nejskrytější myšlenky.
Třiadvacetiletý herec ke své roli řekl: "Hrát někoho, kdo už v tak dost divné etapě svého života prodělává tuto hrozivou proměnu v ďábla, je velmi vzrušující. Je to něco naprosto odlišného, než co jsem kdy předtím dělal. Moje nová postava je hluboce emocionální a také neuvěřitelně šokující."
Jedno ale přece jenom bude mít nová role společného s jeho potterovskou minulostí. Bude-li se snímek držet literární předlohy, Radcliffe si opět pokecá s hady. V obsazení se vedle něj dále objeví Juno Temple, Max Minghella nebo James Remar. Režii si vzal na triko hororový filmař Alexandre Aja (například remake Hory mají oči).
Fotografii najdete v galerii nad článkem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY