V traileru na Movie 43 hraje půlka Hollywoodu

Vydáno: 04.10.2012 07:06 - Martin Bubrín | foto: Entertainment Weekly

ERková komedie Movie 43 se sice nebude lišit od sobě podobných, ale na rozdíl od nich se může pyšnit rozsáhlým obsazením, kde se pohybují hvězdy od Emmy Stone přes Hugha Jackmana až po Kate Winslet.
Komediální Expendables? Ne tak docela. Ve filmu s nicneříkajícím názvem Movie 43, o kterém se do včerejška ještě nic nevědělo, se najednou vyklubal projekt se zřejmě nejhvězdnějším obsazením za hodně dlouhou dobu. Tím se nemůžou pyšnit ani mozaikovité romance typu Na sv. Valentýna, Šťastný Nový rok nebo i Paříži, miluji Tě.
Na druhou stranu to bude asi to jediné, proč by se na film někdo díval. Vše vypadá příliš zaměnitelně s typickými vulgárními komediemi, kde se přisprostlá mluva a vtípky střídají s vršením popkulturních narážek. Bez celistvého děje a na krátké ploše by to ale mohlo fungovat - Movie 43 se totiž bude skládat z pětadvaceti krátkých příběhů natočených asi jedenácti (komediálními) režiséry.
Necenzurovaný trailer sice svým obsahem kdovíjak nenaláká (a ani při takové rozsáhlosti nemůže), ale míháním známých i méně známých tváří působí docela účinně. Kdo by kdy čekal, že se v jednom filmu sejde Emma Stone, Hugh Jackman, Kate Winslet, Naomi Watts, Terrence Howard, Halle Berry, Jason Sudeikis, Gerard Butler, Kristen Bell, Chloë Moretz, Josh Duhamel, Elizabeth Banks, Richard Gere, Anna Faris, Justin Long, Liev Schreiber, Uma Thurman, Seann William Scott nebo Kate Bosworth?
Film dorazí do kin 25. ledna příštího roku, k nám se zatím nechystá. Trailer můžete zhlédnout níže.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY