Bude Před půlnocí poslední díl série?

Vydáno: 01.10.2012 15:00 - Dominik Dolejš | foto: Paramount Pictures

Ethan Hawke promluvil o očekávaném třetím dílu romanticko-filozofické série. Je možné, že Před půlnocí uzavře trilogii?
Nedávno jsme vás informovali, že natáčení třetího dílu již pravděpodobně začalo. Nejen že začalo, ale během září se naopak dokončilo. Vše proběhlo v téměř dokonalém utajení. Natáčelo se v Řecku. Tím bohužel padla přání mnoha českých fanoušků, aby se třetí díl odehrával v Praze. I tak se ale je na co těšit.
Po mladistvém toulání se Vídní a "třicátnickém" dialogu v Paříži se zřejmě dočkáme opět zcela jiných témat a zkušeností hlavních postav. Navíc si můžeme jen domýšlet, jak dopadla poslední scéna u Celine doma a jestli se třeba z Jesse a Celine nestal pár.
Autory příběhu opět zůstává hlavní trio režisér Richard Linklater a hlavní hvězdy těchto inteligentních konverzačních příběhů Ethan Hawke a Julie Delpy. Hawke se o Before Midnight rozpovídal v rozhovoru, který byl původně zaměřen na jeho blížící se projekt Sinister.
Nastínil možnost, že se třetí díl třeba nezavděčí všem divákům, ale že již zmíněné trio přistupovalo ke třetímu dílu s podobným konceptem jako v Před úsvitem a v Před soumrakem. Bohužel také prozradil, že Before Midnight bude s velkou pravděpodobností posledním dílem série, a že se tak již možná za dalších devět let s Jessem a Celine nesetkáme. O to víc budeme doufat, že na nás začátkem nového roku čeká neopakovatelný zážitek.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY