Blu-ray Promethea přinese odpovědi na všechny otázky

Vydáno: 30.09.2012 18:15 - Martin Bubrín | foto: Scott Free Productions

Nové sci-fi Ridleyho Scotta se na DVD a Blu-ray chystá už za necelé dva týdny a tvůrci na něj lákají nabuzujícím trailerem, který slibuje zodpovězení všech otázek a také více než sedm hodin bonusových materiálů.
Chcete vědět více o Stvořitelích? Jak skutečně vznikl Vetřelec? Kam Elizabeth a David odletěli před závěrečnými titulky? Proč se všechny postavy chovaly tak hloupě? Nebo co se děje v hlavě Damona Lindelofa? Odpovědi na tyto otázky a ještě mnohem více nejspíše najdete na Blu-rayi Promethea, který se do našich obchodů chystá již 10. října. Tam bychom měli najít (pokud se nemýlím) celkem čtyři edice filmu.
První je klasická jednodisková edice zahrnující film a několik základních bonusů. Trojdisková sběratelská edice (která nejspíš bude dostupná i v pohledném steelbooku) kromě disku s 2D filmem obsahuje i 3D verzi a samostatný disk s bonusy. V celém balení by mělo být dostupno celkem sedm hodin přídavných materiálů, dva druhy komentářů a půl hodiny vystřižených scén, včetně alternativního začátku a konce.
A nakonec by měla vyjít i kolekce s názvem Prometheus To Alien: The Evolution, která, jak už jistě tušíte, obsahuje devět disků s celou vetřelčí ságou a jejími suplementy. Kdo si již koupil nedávnou Alien Quadrilogy, nejspíš nyní proklíná marketingové praktiky studia Fox.
I když ambiciózní sci-fi nesplnilo očekávání většiny diváků, je jasné, že právě zveřejněné Blu-ray vydání je naprostou povinností i pro ty, kterým se film moc nezamlouval. Zároveň můžeme říct, že se velmi dlouhou dobu na trhu neobjevil tak "nadupaný" release jako právě Prometheus. Kdo by to od Ridleyho na stará kolena čekal, že?
Pokud nejste ještě dostatečně přesvědčeni, můžete si níže pustit výtečně střižený trailer a následně se v galerii nad článkem podívat na obaly jednotlivých edicí.

Blu-ray trailer filmu Prometheus


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY