Trilogie o Temném rytíři nabízí první pohled na Blu-ray

Vydáno: 27.09.2012 12:30 - Martin Bubrín | foto: Warner Bros. Pictures

Nolanova netopýří trilogie sice už skončila, ale to neznamená, že se na nás nebude snažit zaútočit nějakou nadupanou Blu-ray edicí. Ta nyní odhalila svou oficiální podobu.
Tetralogie Indiana Jonese? Kolekce všech bondovek? 3D Titanic? Třídisková edice Promethea se třemi hodinami bonusů? Milovník modrých krabiček a ještě lépe nejrůznějších speciálních edicí a kolekcí v posledních dnech zažívá hotové žně a peněženka pod tím návalem trpí. Co přijde příště? Filmem Temný rytíř povstal byla letos završena jedna z nejlepších trilogií posledních let, což ostatně znamená, že se dočkáme nejméně tří různých edic filmu na Blu-ray (s bonusy, bez bonusů, steelbook) a také kompletní kolekce všech tří dílů.
Dosud jsme však nevěděli, jak bude ona "krabička" vypadat. Nyní studio Warner Bros. odhalilo podobu edice s oficiálním názvem The Dark Knight Trilogy a jak jinak, jedná se o vizuálně skvostné balení, které tradičně spojuje motivy všech tří filmů do jednoho loga. Ze zveřejněných obrázků to navíc vypadá, že budou na trhu dostupné rovnou dvě verze artworků - kromě již zmíněné verze bude k mání také elegantní černý obal s jednoduchým stříbrným logem Batmana.
Co budou mít však společné, je sběratelská knížka The Art And Making Of The Dark Knight Trilogy, kde mimo kvanta obrázků najdete také informace o vzniku celé trilogie. Specifikace bonusů je zatím neznámá, ale můžeme se domnívat, že půjde o klasické dvoudiskové edice, které jsou již dostupné na trhu, a třetí díl s novým bonusovým materiálem.
U tak notoricky známého titulu je také vysoce pravděpodobné, že se kolekce tří batmanovských filmů podívá i k nám do obchodů (je ale možné, že s pozměněným artworkem - ten zveřejněný se týká US a UK verze). Temný rytíř povstal u nás na DVD a Blu-ray vyjde 28. listopadu. O dalších podrobnostech ohledně výbavy disku vás budeme informovat.
Fotky této skvostné edice naleznete klasicky v galerii nad článkem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY