Podívejte se na první fotku nového Wolverina

Vydáno: 24.09.2012 22:34 - Petr Čáp | foto: Twentieth Century Fox

Wolverine je jednoznačně nejpopulárnější člen mutantského sdružení známého jako X-Me, a proto se příští rok dočká již druhého samostatného filmu. Kampaň pomalu startuje, a máme tak možnost podívat se na první fotku.
Po průtazích se začátkem produkce se konečně rozjelo natáčení filmu, který by měl naprosto ignorovat nepovedený restart X-Men Origins: Wolverine. Po zklamání v podobě prvního filmu svitla filmovým fanouškům naděje na lepší dílo, když se snímku upsal Darren Aronofsky, který ovšem nakonec z projektu vycouval. Jeho náhrada ovšem také nezní špatně a film s prostým názvem The Wolverine má na starosti James Mangold.
Ačkoliv je premiéra v českých kinech stanovena až na 25. července příštího roku, už nyní máme možnost pokochat se prvním oficiálním pohledem na Hugha Jackmana, který opět ztvární roli oblíbeného mutanta.
Na první rychlý pohled fotka dokáže zaujmout, neboť zobrazuje Wolverina v drsné poloze tak, jak ho máme nejradši. Fandy zaujme jen to, že mají možnost vidět, jak bude hlavní hrdina snímku vypadat, a dámské publikum jistě potěší, že Jackman na focení nechal triko v šatně. Na další pohledy ovšem zarazí přílišná umělost obrázku, která jeho kvality značně sráží. Je to škoda, stejně jako nulová informační hodnota fotky, ovšem to nelze brát jako výtku, vzhledem ke vzdálené premiéře.
Obrázkem se můžete pokochat v galerii článku. Jakmile se objeví další zajímavé informace a materiály ke snímku, určitě je na našem webu najdete.
Zdroj: Slashfilm


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY