Zac Efron se chystá na další rande

Vydáno: 03.09.2012 15:00 - Simona Knotková | foto: New Line Productions

S novou romantickou komedií bude debutovat americký tvůrce Tom Gormican. V příběhu podle jeho vlastního scénáře se herec Zac Efron zeptá: "Chodíme spolu už oficiálně?"
Další blacklistový scénář, z listiny dosud nenatočených nejlepších původních scénářů, se dočká své realizace. Bude jím Are We Officially Dating? z pera Toma Gormicana, tvůrce, který má za sebou zatím pouze produkci celovečerního debutu herečky Elizabeth Banks Movie 43. U nové romantické komedie se také on poprvé postaví za kameru.
V příběhu uvidíme newyorskou trojici přátel, která si dá závazný slib: zůstat single a nezamilovat se. To by ale nebyl správný romantický film, aby to někdo z nich neporušil. A aby to byla i pořádná komedie, úmluvu začnou postupně porušovat všichni.
Do jedné z rolí je nyní obsazen i herec, kterého jsme mohli naposledy slyšet v animovaném Loraxovi nebo vidět v dramatu Talisman, Zac Efron. Koho přesně si zahraje, ještě není známo. Zcela jistě však právě on bude jedním z kamarádské trojky, která tak krásně umí dodržovat sliby.
Natáčení Are We Officially Dating? se rozjede na podzim v New Yorku. Snímek produkuje společnost Treehouse Pictures.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY