Kirsten Dunst bude šlapat chodník

Vydáno: 01.09.2012 08:00 - Simona Knotková | foto: Magnolia Pictures

Režisér Adam Rapp měl sice dlouho problémy dostat svůj snímek Red Light Winter do produkce, nakonec se mu to ale letos přece jenom podařilo. V hlavní roli se představí Kirsten Dunst a Ben Foster.
Nezávislé drama Red Light Winter pro nás chystá Adam Rapp, scenárista a režisér, který má ve své filmografii například snímek Návrat. Půjde o filmovou podobu jeho vlastní hry Winter.
Dva američtí kamarádi si v ní vyjedou do Nizozemska a cestou potkají prostitutku, do které se posléze oba dva zamilují. Vzniklé napětí mezi nimi vytáhne ven i dávné problémy...
V roli prostitutky uvidíme Kirsten Dunst, další ženou v obsazení pak je Katherine Waterston hrající pro změnu postavu, která měla v minulosti s oběma muži milostné pletky.
Ve dvou hlavních mužských rolích se původně měli objevit Mark Ruffalo a Billy Crudup. Oba z důvodu posunutého startu natáčení z projektu odstoupili. Naštěstí se Rappovi a jeho týmu podařilo najít náhradu zatím aspoň za jednoho herce. Místo Ruffala tak přebírá Ben Foster, herec z Kontrabandu nebo televizního filmu Bang Bang, seš mrtvej!.
Podaří-li se tvůrcům zdárně najít i jeho hereckého parťáka, natáčení by se mělo rozběhnout letos v prosinci nebo příští rok v lednu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY