Zahraje si Michael Fassbender také ve westernu?

Vydáno: 29.08.2012 08:00 - Amaya Tomanová | foto: Asociace českých filmových klubů

Michael Fassbender má v poslední době napilno, ale nezdá se, že by měl v plánu své tempo zvolnit. Aktuálně vyjednává o možnosti zahrát si po boku Natalie Portman v chystaném westernu Lynne Ramsay Jane Got A Gun.
Michael Fassbender je čím dál tím víc zaneprázdněný, ale nic nenasvědčuje tomu, že by to v nejbližší době hodlal změnit. V posledních měsících si stihl střihnout roli v Twelve Years A Slave Stevea McQueena, hlavní úlohu v The Counselor Ridleyho Scotta a v neposlední řadě se objeví také v adaptaci hry Assassin´s Creed.
Podle nejnovějších zpráv si hvězda filmu Stud zahraje také ve westernu, a to po boku Natalie Portman ve snímku Jane Got A Gun režisérky Lynne Ramsay (Musíme si promluvit o Kevinovi). Scénář z dílny Briana Duffielda pojednává o ženě, které se domů vrátí její manžel coby psanec na hranici života a smrti. Okolnosti ji donutí požádat svého bývalého milence, aby jí pomohl bránit rodinnou farmu pro případ, že by se gang vrátil za manželem dokončit svou práci.
Fassbender by měl ztvárnit bývalého milence, hlavní ženská role připadne Natalie Portman. Půjde spíše o nízkorozpočtový snímek, náklady by podle tvůrců neměly přesáhnout výši dvaceti milionů dolarů. Pokud Michael Fassbender svou účast potvrdí, měla by první klapka padnout začátkem příštího roku.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY