Eli Roth rozšíří své Thanksgiving na film

Vydáno: 24.08.2012 15:00 - Michala Benešovská | foto: Cinemax

Natočit trailer, udělat plakát a dle reakcí publika pak natočit, případně nenatočit film patřilo mezi praktiky nezávislých studií poválečného Hollywoodu. Zdá se, že tento model funguje i dnes.
Fiktivní trailery na neexistující filmy, které se objevily na premiéře Tarantinova a Rodriguezova opulentního Grindhousu, způsobily senzaci. Robert Rodriguez pro dychtivé fanoušky opravdu realizoval Machete a dokonce natáčí i pokračování.
Jedním z dalších, kdo popustil uzdy fantazie, byl Eli Roth, jehož trailer na snímek byl variací na brakové slashery. Čili hemžil se hloupými sexuchtivými teenagery (a mezi nimi si Eli Roth střihl hitchcockovské cameo), odehrával se na americkém předměstí v období významného svátku a operoval tam maskovaný zabiják s opravdu ostrým nožem.
Eli Roth se po několika letech váhání rozhodl, že vyjde fanouškům vstříc tak jako Robert Rodriguez a svůj projekt konečně natočí. Ke spolupráci na scénáři si Roth přizval Jona Wattse a Christophera D. Forda, u jejichž nadcházejícího snímku Clown figuruje sám Eli Roth jako producent.
Po Grindhousu zbyly ještě další ambiciózní projekty jako například The Werewolf Women Of The SS Roba Zombieho nebo Peggův a Wrightův umírněný Don´t. Zda i tyto skvosty někdo natočí, není zatím známo.
Podle všeho bychom se očekávaného mohli dočkat již v příštím roce. Pokud nevíte na co se těšit, zhlédněte původní trailer.

Fiktivní trailer brzy skutečného filmu Thanksgiving
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY