Tři hvězdné páry a tři města v novém filmu Paula Haggise

Vydáno: 24.08.2012 11:00 - Lukáš Havlíček | foto: Lionsgate

Paul Haggis rozjíždí další ze svých projektů a jako obvykle sbírá známé tváře. Third Person bude příběh tří párů, kdy každý žije v jiném velkoměstě a představuje odlišně pokročilý vztah.
Third Person, jak zní jméno dalšího režisérského počinu Paula Haggise, bude typ filmu, který stojí přesně na nutnosti sehnat známé, a pokud možno i schopné herce – tři páry, tři města a jejich tři příběhy lásky. Kdybyste měli hádat ona tři města pro "love story", která by to asi byla? Paříž, Řím a New York jsou správné možnosti, nečekaně.
Představitelé jednoho z párů jsou známí už několik měsíců – jsou jimi Liam Neeson a Olivia Wilde. Podepsáno má čerstvě i Mila Kunis a Haggis, který k filmu napsal i scénář, se snaží nalákat i Jamese Franca a Caseyho Afflecka. Jejich účast je zatím v jednání, ale je vysoce pravděpodobná.
Každý z párů, a tím i každé město, bude suplovat jinou fázi: zatímco italská metropole bude představovat začátek vztahu, Paříž prostředek a New York jeho konec. Zbývá ještě pospojovat páry a k nim města. Casey Affleck bude patřit po bok Moran Atias, již zmínění Neeson a Wilde budou novináři v Paříži a konečně James Franco a Mila Kunis budou pár žijící v nikdy nespícím městě na východě Spojených států.
Autor oscarového filmu Crash může být právem opět nadšen ze jmen, která se mu podařilo získat pro svůj film. Natáčení začíná v říjnu v hlavním městě Itálie, film má stanoven rozpočet 28 milionů dolarů.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY