Jim Carrey se objeví v Kick-Ass 2

Vydáno: 21.08.2012 16:00 - Amaya Tomanová | foto: Warner Bros. Entertainment Inc.

Pokračování zběsilé komiksové adaptace Kick-Ass nabírá další a další posily, její obsazení vypadá čím dál zajímavěji. Nejnovější "položkou" nářezového seznamu je Jim "Ace Ventura" Carrey.
Přestože budoucnost sequelu předloňského komiksového nářezu Kick-Ass byla zpočátku nejistá, věci se záhy daly do pohybu a dvojka byla oficiálně potvrzena. Matthew Vaughn byl v režisérské sesli vystřídán Jeffem Wadlowem, který se zároveň ujal práce na scénáři.
Na scénu by se měli vrátit Aaron Johnson, Chloë Moretz, Nicolas Cage a Christopher Mintz-Plasse, staronovou sestavu by měl podle nejnovějších informací doplnit Jim Carrey, a to v roli poručíka Starse, který spolu s plukovníkem Stripesem založil superhrdinské seskupení Justice Forever.
Carrey, kterého jsme naposledy mohli výrazněji zaznamenat v Panu Popperovi, nedávno odřekl účast na sequelu komedie Blbý a blbější, zahrát by si ale měl v chystané komedii Burt Wonderstone.
Kick-Ass 2: Balls To The Wall by se měl v kinech objevit příští rok, natáčení bude zahájeno v září. Chcete vědět, nač se můžete těšit? Nalistujte náš nedávný článek.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY