Kdo se připojí k obsazení třetí Pařby?

Vydáno: 17.08.2012 16:30 - Michala Benešovská | foto: Warner Bros. Pictures

Las Vegas je strategické místo, že se tam dá skvěle pařit, už víme. Proto se tam opět vrátíme. Návrat čeká i Heather Graham, pro Johna Goodmana to bude vegaská premiéra.
Do třetí Pařby ve Vegas se vrátí herečka Heather Graham, která si v prvním díle zahrála striptérku / eskort slečnu Jade, kterou si Stu (Ed Helms) v drogovém opojení vzal. Stuovi tato aférka pomohla vymanit se z vlivu nepříjemné semetriky Melissy (Rachael Harris), nakonec však sňatek anuloval a Jade vyšachoval z pokračování. A jak jsme mohli vidět v Pařbě v Bangkoku, Stu se loučil se svobodou kvůli zcela jiné dámě. K povedené sestavě se ale také v nadcházejícím snímku připojí John Goodman.
A co nás čeká a nemine? Ve třetí Pařbě to zatím na osvědčenou chlapskou rozlučkovou párty nevypadá. Hrdinové budou údajně "zachraňovat" Alana (Zach Galifianakis) z ústavu pro duševně choré (který je patrně umístěn v suterénu některého z vegaských kasin). Takto děj popisuje sám Galifianakis, je tedy možné, že se jedná pouze o důmyslnou mystifikaci a pravda bude úplně jiná.
Cestu hrdinům na této mýty opředené cestě nezkříží pouze postava Heather Graham, vrátí se také pan Chow (Ken Jeong) a chybět nebude ani Mike Tyson. Zkrátka, pachatelé se vrátí na místo činu.
Nováček v sestavě John Goodman si zřejmě zahraje variaci na Kingsleyho (Paul Giamatti) z Pařby v Bangkoku. Můžeme ho tedy označit za nového "záporáka", respektive toho, kdo bude hrdinům komplikovat již tak strastiplnou cestu.
Režie se už potřetí ujme Todd Phillips, který se evidentně se svou partičkou potížistů nedokáže rozloučit. Premiéra je naplánována na příští jaro.
Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • (Pan Čao / Mr. Chow, 15.01.2013 19:47) Reagovat

    Pan Čao se nám vrátí ve třetím dílu Pařby, která se bude opakovat v Las Vegas, čao . . (: :)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY