Nad Daredevilem se stahují mračna

Vydáno: 15.08.2012 17:00 - Michala Benešovská | foto: Marvel

Studio Fox nestíhá přípravy nového Daredevila a o projekt pravděpodobně přijde ve prospěch jiného studia. Režisér Joe Carnahan se však nevzdává a zdá se, že své jméno chce s novou verzí spojit stůj co stůj.
Studio Fox v současné době vlastní práva na adaptaci komiksárny Daredevil, ale čas je neúprosný a práva brzy vyprší. U Foxů se již jedna verze natočila v roce 2003, výsledný Daredevil s Benem Affleckem byl však propadák. Logicky tak studio dlouhá léta uvažovalo, že si napraví reputaci a slepého superhrdinu rehabilituje novou verzí.
Nový film měl natočit David Slade, ale z projektu odstoupil. Film měl spasit Joe Carnahan. Avšak časová tíseň nutí studio od plánování upustit. Už v říjnu totiž připadnou práva zpět Marvelu.
Fox ale ztráta Daredevila mrzet nemusí, stále má práva na marvelovskou sérii X-men, spin-off Wolverine, Fantastickou čtyřku a Deadpool, přičemž se v současné době natáčí a připravují adaptace těchto filmů (zatím kromě Deadpoola).
Pro adaptaci slepého strážce spravedlnosti to také neznamená konec. Joe Carnahan není úplně ze hry, je velká pravděpodobnost, že nový Daredevil nakonec vznikne v produkci jiného studia, a zdá se, že Carnahan chce být u toho.
A že to myslí s Daredevilem opravdu vážně, můžete vidět v promo videu, které vytvořil, aby potenciální zájemce přesvědčil, že je pro projekt ten pravý.
Zdroj: Empire

Vize Daredevila Joea Carnahana


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY