Podívejte se na trailer fotbalové romantiky s Butlerem

Vydáno: 12.08.2012 13:46 - Lukáš Havlíček | foto: FilmDistrict

Georgovi skončila úspěšná fotbalová kariéra, a tak se vrací ke svým kořenům a ke své rodině. Musí získat zpět lásku svého syna a také bývalé ženy, která chystá svatbu s jiným. V hlavní roli Gerard Butler a Jessica Biel.
Na internet zamířil trailer nové romanticko-fotbalové komedie Chlap na roztrhání od Gabriela Muccina. Ten sleduje příběh rozvedeného páru, kde otec je bývalý úspěšný profesionální fotbalista (skutečný fotbalista, americky tedy soccerista), ve filmu Gerard Butler. Jeho bývalou ženu hraje Jessica Biel.
Trailer nabízí ne zrovna originální příběh, který střílí přímou střelu na diváka - rádoby srdcervoucí příběh, malého rozumného chlapce (který ale zatím řídit neumí) a Catherine Zeta-Jones na lovu svobodného otce, který zrovna tak nějak neví, co udělat se svým vlastním životem. Na trailer se můžete podívat několikrát, ale víc tam neuvidíte - možná manžel od rodiny uvidí více. Otázka je, jestli mu to v něčem pomůže a jestli utratí peníze právě za tento film.
Chlap na roztrhání nabízí lehký žánr (a zároveň alternativu k dalším snímkům uváděným na Vánoce) pro celé rodiny, které si před svátky skočí do kina, aby si uvědomily rodinné hodnoty a trochu se pobavily. Možná.
V dalších rolích uvidíme zmíněnou Catherine Zeta-Jones, Dennise Quaida a Umu Thurman .
Trailer můžete zhlédnout na Yahoo Trailers nebo rovnou pod naším článkem. V galerii také najdete nový plakát filmu.

Originální trailer filmu Chlap na roztrhání
Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY