Hugh Jackman se kvůli Wolverinovi neoholí

Vydáno: 08.08.2012 12:00 - Martin Bubrín | foto: Twentieth Century Fox Film Corporation

Natáčení The Wolverine je konečně v plném proudu a weby začínají zaplňovat nejrůznější videa a obrázky. Na nich můžeme vidět první podobu Hugha Jackmana jako titulního mutanta.
"Mutant and proud." Vypadá to, že tuto zásadu ještě nebude ctít Hugh Jackman ve zrovna připravovaném filmu The Wolverine, který by měl být náhradou za nepovedený spin-off z roku 2009. Po neustálých odkladech, kdy snímek nakonec připadl režiséru Jamesi Mangoldovi (3:10 Vlak do Yumy, Zatím spolu, zatím živi), se natáčení konečně rozběhlo a internet se začíná plnit prvními zákulisními fotkami.
Víme, že se Wolverine má tentokrát vydat do Japonska a své adamantiové drápy zkřížit se samurajskými meči - na prvních obrázcích to však vypadá, že se děj bude odehrávat ještě hodně dlouho před tím, než se Logan vydá do země zapadajícího slunce. Nejspíše uvidíme také jeho odvrácenou stranu, tedy zarostlého, v alkoholu se utápějícího "bezdomovce", který zapíjí starý žal. Nechme se překvapit, jak bude jeho výsledná image (tipuji si prolog) vpasována do filmu.
Film se kromě Japonska natáčí také v Austrálii, odkud nejspíš tyto první fotky pocházejí a kde se tvůrci rozhodli vybudovat napodobeninu malého kanadského městečka v horách. Zde se velmi spekuluje o tom, že bude ve filmu použita zápletka ze starého příběhu Franka Millera, kdy se nejslavnější X-Man vydává na stopu lidožravého medvěda grizzlyho. Zajímavé.
Aby toho nebylo málo, v městě Kurnell poblíž Sydney byl také vybudován japonský zajatecký tábor, což značí, že se film bude částečně odehrávat také za druhé světové války. Krátce se na něj můžete podívat ve videu z natáčení pod článkem.
Jak bude druhý filmový Wolverine vypadat, lze zatím jen těžko odhadnout. Šéf studia Fox Tom Rothman nám ale slibuje opravdový a dospělý film s naštvaným a drsným hlavním hrdinou. Spekuluje se také o tom, že snímek vznikne ve dvou verzích - a to v PG-13 přístupné pro kina a v eRkové verzi, která by snad na videonosičích měla uspokojit hardcore fandy.
Dle jedné zveřejněné fotky, na níž je k vidění něco málo z concept-artů, můžeme i vidět, že James Mangold plánuje pro film jedinečný vizuální styl. Třeba se fanoušci konečně dočkají filmu, na který od průseru X-Men Origins: Wolverine dlouho čekají.
Obrázky najdete klasicky v galerii. Níže přikládáme také krátké video z natáčení.

Video z natáčení filmu The Wolverine


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY