Schwarzenegger a Worthington se objeví v jednom filmu

Vydáno: 25.07.2012 10:24 - Michala Benešovská | foto: Warner Home Video

Arnold Schwarzenegger je pořád ve formě, nicméně progresivní mládí se dere dopředu a Arnie už nemusí splňovat požadavky na akčního hrdinu tak jako kdysi. Naštěstí mu s náročnými diváky pomůže... Sam Worthington.
V připravovaném akčním thrilleru režiséra Davida Ayera Ten zřejmě vedle Arnolda Schwarzeneggera zazáří také hvězda filmů Avatar nebo Terminator Salvation Sam Worthington. Může tak vzniknout hezké terminátoří duo (ačkoliv se paradoxně v Terminátorovi nikdy nesetkali).
Scénář k připravovanému snímku Ten napsal Skip Woods, který se podílel také na filmu X-Men Origins: Wolverine nebo videoherních adaptacích jako Hitman nebo připravovaný Kane & Lynch.
Ani režisér David Ayer není na poli akčních thrillerů žádný nováček . Ačkoliv je Ten jeho teprve čtvrtý režisérský počin, je scenáristou snímků Rychle a zběsile nebo Dark Blue a autorem předlohy k Training Day a S.W.A.T. – Jednotka rychlého nasazení. Brzy bychom se měli dočkat také premiéry jeho zatím posledního filmu End Of Watch s Jakem Gyllenhaalem a Michaelem Peñou v hlavních rolích.
Sam Worthington zatím oficiálně nepotvrdil svou účast, avšak nepředpokládá se, že by tuto nabídku odmítl. Brzy bude také upřesněno, kdy se naostro rozjede natáčení.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY