Začíná se natáčet thriller Paranoia s Harrisonem Fordem

Vydáno: 22.07.2012 20:47 - Lukáš Havlíček | foto: Warner Bros. Ent.

Liam Hemsworth, Gary Oldman a Harrison Ford se nám představí v thrilleru o vysoké hře mezi korporacemi. Čeká nás další paranoidní thriller jako od Sidneyho Pollacka nebo Alana J. Pakuly?
Základ příběhu snímku Paranoia je postaven na konkurenci dvou společností. Šéf jedné z nich vydírá mladšího zaměstnance své firmy, aby špehoval konkurenční firmu. V hlavní roli firemního špiona uvidíme Liama Hemswortha. Ale po ruce dostane velké herecké partnery – Garyho Oldmana, Harrisona Forda, Richarda Dreyfusse nebo například "ztraceného" Joshe Hollowaye. Dámy bude zastupovat mimo jiné Amber Heard.
Herecký tým určitě lákavý, ale Robert Luketic jako režisér? To už není zrovna lákadlo a člověk, který by měl zajistit úspěch (natočil například Vrahouny nebo film se všeříkajícím názvem Příšerná tchyně). Na druhou stranu bude točit thriller o souboji korporací a ne komedii o střetu muže s matkou své přítelkyně, takže není třeba se ukvapovat - Oko bere také není komedie, a na filmových databázích má docela slušné hodnocení.
Liam Hemsworth bude hrát mladého technika toužícího vystoupat ve firemních žebříčku, vydírat ho bude šéf Gary Oldman a Harrison Ford bude boss konkurenční společnosti, ale zároveň i mentor Oldmana. Podle synopse se postavě Hemswortha povede dobře, začne si užívat život svobodného úspěšného mládence.
To však nebude mít dlouhé trvání - pouze do doby, než zjistí, že se ocitl v pasti svého manipulativního šéfa, který je schopný všeho a neštítí se ani vraždit, pokud mu to přinese zisk a výhodu nad konkurencí.
Režisér dostal na film 40 milionů dolarů a natáčet by se mělo začít každou chvíli. Premiéra bude za rok v září.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY