Shyamalan ukazuje virální video After Earth

Vydáno: 17.07.2012 20:36 - Lukáš Havlíček | foto: Columbia Pictures

M. Night Shyamalan spouští reklamu ke svému nejnovějšímu sci-fi snímku, kterým se bude snažit zachránit svou reputaci. Co nám nabídne novinka, v níž si zahrají otec a syn Smithovi?
Na Comic-Conu měl After Earth mizernou prezentaci, do San Diega dorazil jen Gary Whitta, autor scénáře. M. Night Shyamalan si po dvou minulých filmech musí nutně napravit reputaci, a jestli se mu to podaří, zatím těžko odhadovat, ale první video tomu rozhodně nepomůže.
Těžko věřit, že nějaké studio dá režisérovi větší obnos peněz. Teď pustil na internet první virální video, na kterém však není vidět skutečný film. Ukazuje jen příběh rodiny, která měnila dějiny a stála v pozici kmotra už od počátku 20. století. Zatímco počáteční úmysl byl udělat ze Země lepší místo ke strávení života, v důsledku vedl vývoj k destrukci...
Ve filmu nakonec lidstvo planetu opustí a novým domovem se mu stane planeta s názvem Nova Prime. Generál z rodiny Raige (Will Smith) z virálního videa se vrací ze služby domů, avšak jeho loď se střetne s asteroidem. Nouzové přistání se povede. Ale ke smůle generála a jeho syna skončí v dnes nebezpečné a nehostinné krajině planety Země, kterou už tisíc let nikdo nenavštívil. Jelikož otec je vážně zraněn, záchrana jejich životů leží v rukou třináctiletého syna (Jaden Smith).
Shyamalan šanci s After Earth uspět a přiblížit se úspěchu svých filmů z dob na přelomu tisíciletí?
Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY