Tobey Maguire spojí síly s Jasonem Reitmanem

Vydáno: 13.07.2012 14:58 - Simona Knotková | foto: Columbia Pictures

Po posledním díle Spider-Mana zeje diář Tobeyho Maguireho víceméně prázdnotou. Herecké řemeslo ale rozhodně ještě neopouští. Nově se objeví v další adaptaci románu, v chystaném snímku Jasona Reitmana.
Spider-Man Tobey Maguire se poslední dobou objevuje spíše za kamerou než před ní. Naposledy se tak třeba ocitl v početném producentském týmu muzikálu Rock Of Ages, který již brzy - 9. srpna - dorazí do našich kin. Se svou produkční společností Material Pictures si také dělá zálusk na zfilmování sci-fi trilogie The 5th Wave.
Každopádně ani hereckou kariéru nepověsil tak úplně na hřebík, a tak ho v následujících měsících uvidíme ve dvou románových adaptacích. V prosinci to bude Pí a jeho život režiséra Anga Leeho a o měsíc později Velký Gatsby Baze Luhrmanna. Aktuálně se přidává i k hereckému obsazení nového snímku Jasona Reitmana Labor Day, jeho vlastní adaptaci stejnojmenného románu spisovatelky Joyce Maynard.
Režisér, od kterého jsme naposledy mohli zhlédnout komedii Znovu a jinak s Charlize Theron v hlavní roli, nám teď nabídne příběh matky Adele (Kate Winslet) a jejího syna Henryho (Gattlina Griffitha). Ti si v den amerického Dne práce vyjedou na nákupy a cestou naberou neznámého muže (Joshe Brolina.) Z toho se později vyklube uprchlý vězeň...
Maguire se ve filmu zhostí role vypravěče a bude představovat starší verzi Henryho. Mezi dalšími herci uvidíme například Jamese Van Der Beeka, Clarka Gregga nebo Toma Lipinského. Natáčení se rozběhne už tento měsíc.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY