Trojka Krotitelů duchů má nový scenáristický tým

Vydáno: 09.07.2012 13:55 - Simona Knotková | foto: Columbia Pictures Corporation

Často je lepší vědět aspoň něco málo než nic. V následující zprávě se například dozvíte, že trojka Krotitelů duchů dostala nové pisatele scénáře, ale nikdo neví jaké.
I když natáčení nového pokračování Krotitelů duchů mělo podle původních záměrů započít už letos na jaře, nakonec k tomu nedošlo. Trojka duchů ale stále žije. Aspoň podle jedné z hlavních hvězd předcházejících dvou dílů a aktuálního výkonného producenta - Dana Aykroyda.
O něco chytřejší jsme už od února. Víme, že Bill Murray se potřetí do krotitelského obleku nenasouká, a také už víme, že zvažován je návrat Ricka Moranisa v roli Louise Tullyho.
Ještě do nedávna mělo na scénáři pracovat autorské duo ze Zkažené úči Lee Eisenberg a Gene Stupnitsky. A právě scénáře se týká nejnovější aktualizace projektu. Aykroyd na akci jeho vlastní, několika cenami oceněné Crystal Head vodky totiž k sequelu prohlásil: "Na scénáři momentálně pracuje nový tým."
O koho by se konkrétně mělo jednat, neprozradil. Jisté je, že případná finální verze by už neměla být dílem dvojice výše. Aykroyd znovu jenom zopakoval už jednou vyřčené: "Scénář musí být dokonalý. Přinejmenším. Jinak nemá cenu v tom dále pokračovat. To je jediné, o co nám jde."
Nad celým snímkem se tedy nadále vznášejí... otazníky.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY