Budeme se bát s Ethanem Hawkem?

Vydáno: 15.06.2012 08:06 - Michala Benešovská | foto: Blumhouse Productions

Nový snímek Scotta Derricksona asi originalitou nenadchne, ale vsadil na zajímavé obsazení. Hlavní roli spisovatele, který kvůli příběhu vystaví svou rodinu smrtelnému nebezpečí, si zahraje Ethan Hawke.
Nový horor Scotta Derricksona Sinister patrně nepřinese nic, co by nás mohlo překvapit. Přesto, pokud patříte mezi fanoušky charismatického Ethana Hawkea, měli byste tomuto snímku věnovat pozornost.
Ethan Hawke si zahraje spisovatele, který píše knihy o skutečných zločinech. Takže jednoho dne dostane geniální nápad a se svou rodinou snů se nastěhuje do domu, ve kterém byly spáchány úděsné vraždy malých dětí. Patrně aby se mu v takto příjemném prostředí dobře psalo. Dokonce má takové štěstí a na půdě domu najde krabici starých filmových kotoučů i s promítačkou. Ve chvíli, kdy zjistí, že jsou na filmech zaznamenány brutální vraždy dalších rodin, mu konečně dochází, že vystavil svou vlastní rodinu nebezpečí, kterému bude hodně těžké se ubránit.
Režisér Scott Derrickson není v hororech žádný nováček, za sebou má snímek Hellraiser: Inferno nebo V moci ďábla. Nový snímek Sinister bude pravděpodobně ctít všechna žánrová pravidla. Ačkoliv se zatím tváří jako kombinace 3:15 zemřeš se špetkou Ringu 0 a bubákem, co vypadá jako zpěvák metalové kapely z počátku 90. let, několik solidních lekaček se v něm určitě objeví. Film čeká premiéra na konci srpna.
Zdroj: Collider

Trailer k filmu Sinister


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY